Masszázs/Massage - Nyíregyháza

A kezelésekhez természetes, hidegen sajtolt, adalékmentes növényi olajokat használunk.

Machnyik Zoltán

gyógymasszőr

06 20 364 61 58Masszázsok, árak:

Teljes testmasszázs/Full body massage/Ganzkörpermassage

60 min                   8000 Ft    

Gyógymasszázs/Therapeutic massage/therapeutische Massage

                                   30 min                    4500 Ft

Gyógymasszázs/Therapeutic massage/therapeutische Massage

                                  60 min                     8000 Ft

A masszázs elkezdése előtt felmérjük a páciens egészségi állapotát, a terápiát egyénre szabottan állítjuk össze. Gyógymasszázzsal kiváló eredmények érhetőek el reumás betegségek esetén, idegrendszeri betegségeknél, sérülések és műtétek után: derékfájdalom, hátfájás, porckorongsérv (gerincsérv), váll-, könyök-, csukló-, csípő-, térd-, boka ízületi problémák, gerincferdülés. A masszázsterápiának köszönhetően enyhül a fájdalom, javul az életminőség.

Van lehetőség részmasszázsra is.

TOVÁBBI MASSZÁZSFAJTÁK:

Hát-, nyak- és vállmasszázs / Back, neck and shoulder massage / Rücken, Nacken und Schultermassage

30 min                                            4500 Ft


A hátfájás az egyik leggyakoribb tünet, amellyel az emberek masszázsterapeutához fordulnak. A hát, nyak és váll izmai állandó terhelés alatt vannak, fáradtságuk, fájdalmuk igen sok ortopédiai és reumatológiai betegségnek lehet tünete.

 

Migrén és fejfájás terápia / Migraine therapy / Migränetherapie 

30 min                                     4500 Ft

A migrénes fejfájás kezelhető és megelőzhető, masszázzsal. Azokban az esetekben, ahol a gyógyszerek nem hatnak eléggé, esetleg mellékhatások jelentkeznek, sikerrel alkalmazhatjuk a speciális migrén-masszázst.

Rendszeres masszázskezeléssel teljesen panaszmentessé válnak az akár több éve fennálló komolyabb rohamok is.

 

Talpmasszázs / Foot massage / Fußmassage

 30 min                                  4500 Ft

Lábaink a leginkább igénybevett, és elhanyagolt részei a testünknek. Állás (járás, séta, futás) közben lábainkra nehezedik testünk súlya, ami igencsak igénybe veszi lábunkat.
Ilyenkor igazán kellemes, üdítő élményt nyújt egy alapos talpmasszázs. A talpmasszázs azonban nem csak a lábban jelentkező fájdalom enyhítésére alkalmas, hiszen a masszírozás során a test különböző reflexpontjaira is hatást fejtünk ki.

 

Kismama masszázs /Maternal massage / Mutterschaft Massage 

30 min - 4500 Ft

60 min - 8000 Ft

Ezt a kipróbált és biztonságos masszázst a várandósság 12. hetétől kezdődően, az áldott állapot különböző szakaszaihoz igazítva végezzük, olyan különleges oldalt fekvő pozícióban, amely teljes ellazulást és relaxálást biztosít a kismamának.

A várandósság utolsó harmadában abban is segíthet a kismama masszázs, hogy a test megfelelően felkészülhessen a szülésre a medence- és keresztcsonti terület megfelelő tágulásával.

Amennyiben veszélyeztetett terhes vagy kérjük  mindenképpen konzultálj a masszázs lehetőségéről a kezelőorvossal!
 

 

 

Cellulit-narancsbőr kezelés

Nyirokmasszázs /Lymphdrenage / Lymphdrenage

60 min                                                       8000 Ft

A nyirokmasszázs hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket (duzzadt boka, narancsbőr). A nyirokkeringés aktiválásával beindul a szervezet öntisztító, méregtelenítő folyamata, és a méreganyagok kiürülnek a vesén, emésztőrendszeren keresztül. A méregtelenítés hatásra erősödik az immunrendszer, mely beindítja az öngyógyító folyamatokat.

 

 

Lávaköves hátmasszázs (30 perc)                                        4500 Ft

Lávaköves masszázs, teljes test (60 perc)                           8000 Ft


A lávaköves masszázs különlegessége, hogy a hő a meleg kövekből a mélyebb izomszövetekbe áramlik. A meleg lazítja, nyugtatja a feszült, fáradt izmokat, így enyhítve a stressz okozta görcsöket, fájdalmakat. A lávaköves masszázskezelés fokozza a nyirokrendszer működését, ezzel hozzájárul a méreganyagok sejtekből való távozásához, a szervezet méregtelenítéséhez.

Sport masszázs (60 perc)                                               8000 Ft


Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatóan hat. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

 

 

 

 

 

Az árlista 2021. január 01-től visszavonásig érvényes.

 

© 2014 www.becsiszalon.hu | Powered by ForWeb honlapkészítés