Kozmetika - Nyíregyháza

A tudatos és igényes szépülni vágyók már jó ideje keresik a natúr és bio kozmetikumokat, ezért döntöttem úgy, hogy a munkám során adalékoktól mentes, organikus összetevőkkel rendelkező termékeket használok.

A natúr, bio és biodinamikus kozmetikumok négyszer-ötször több hatóanyagot építenek be  a bőrbe a hagyományos kozmetikumokhoz képest, mivel nincs szükség közvetítő anyagokra,  és irritáló anyagoktól mentesen kellemesebb,  üdítőbb érzetet is biztosítanak.

Hazánkban egyetlen olyan kozmetikai vállalkozás van, amely tanúsított bio kozmetikumokat és biodinamikus termelésből származó alapanyagokat tartalmazó kozmetikumokat gyárt. Ez a BIOLA Biokozmetikai Kft. Kecskeméten.

A BIOLA több mint 95% ökológiai termelésből származó mezőgazdasági alkotót tartalmazó, különlegesen hatékony és a különböző bőrtípusok ápolásához speciális maszkokat és krémpakolásokat is tartalmazó bio termékcsalád. Professzionális és lakossági terméksoraival a különféle bőrtípusnak megfelelő kozmetikai kezeléseket és azok otthoni folytatását, illetve az otthoni bőrápolást is kiválóan és egészségesen lehet végezni.

Igaz, hogy a bio és natúr kozmetikumokkal lassabban lehet elérni ugyanazt a a hatást a szintetikus kozmetikumokhoz képest, viszont az eredmény tartósabb lesz, és a bőrünket sem károsítjuk mérgező anyagokkal.


Kapcsolat:

Györfi Zsuzsa

kozmetikus

06 20 239 8939Szolgáltatások, árak:

teljes natúr és bio arckezelések (leírások lejjebb) 6900 - 10500 Ft
szempillafestés 900 Ft

szemöldökfestés

szemöldök formázása festés nélkül

900 Ft

900 Ft

szemöldökfestés formázással 1400 Ft

hatóanyagos arcmasszázs  bőrradírozással (10+15 perc)

2700 Ft

hatóanyagos arc-, nyak és dekoltázsmasszázs bőrradírozással (10+25 perc)

3300 Ft

   
   
BIO hatóanyag-bevitel ultrahanggal (ampulla, szérum), bőrradírozással 4000 Ft
   
BIOLA mini arckezelés (peeling+UH+arcmasszázs)

6900 

                      

 

 

 

Arckezelések:

Naturissimo hidratáló arckezelés              9000 Ft

Bio gránátalma-olaj, sárgabarackmag-olaj, sütőtök, homoktövis, ananász, és még sorolhatnám, mennyi növényi hatóanyag segít a ráncok kisimításában - s hogy a szemeid se maradjanak karikásak, szarkalábasak, bio centella, árnika, értékes növényi olajok adnak fiatalos ragyogást és feszességet!

A kezelés menete: bőrradírozás, ultrahangos hatóanyag-bevitel, arc- és dekoltázsmasszázs, hidratáló arc- és dekoltázspakolás

90 perc

5 alkalmas hidratáló bérlet váltásakor 5% kedvezmény.

 

Naturissimo organikus arctisztító kezelés             7700 Ft

A pórustisztítást hurokkal végzem, ez sokkal tisztább, szebb eredményt hoz, mint a hagyományos nyomkodás, és a bőröd is hamarabb regenerálódik utána. A gyulladások visszaszorításában, a bőröd hidratálásában kíméletes, bio termelésből származó gyógynövényeket tartalmazó kozmetikumok segítenek.
Az alkalmazott kozmetikumokat mindig személyre szabottan, a te bőrtípusodnak megfelelően választom ki.

A kezelés menete: bőrradírozás, arcmasszázs, pórustisztítás, összehúzó-regeneráló arcpakolás

90-120 perc

 

 

BIOLA-EVERYOUNG Anti-aging Lifting arckezelés                        10.500 Ft

Magas tápanyagtartalmú revitalizáló ápolás, mely a búzavirág és a perilla-rózsa  erejével támogatja a sejtaktivitást, az érett bőr regenerálódását- az egészséges és fiatalos kisugárzást. A kezelés során alkalmazott termékekben található gyógynövények biodinamikus gazdálkodásból származnak; a termékek Biokontroll tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez a kezelés intenzív rejuvenáló kapacitása miatt kuriózumnak számít nemcsak a magyar, hanem az európai kozmetikai gyakorlatban is!

A kezelés menete: bőrradírozás, ultarhangos hatóanyag-bevitel, arc- és dekoltázsmasszázs, arc- és dekoltázspakolás

90 perc

 

 

 

 

 Az árlista 2019. június 15-től visszavonásig érvényes.

 
 
© 2014 www.becsiszalon.hu | Powered by ForWeb honlapkészítés